Diagnosticarea computerizată a automobilelor

Diagnosticarea computerizată a automobilelor înseamnă analiza defecțiunilor, în procesul căreia este utilizat aparatajul modern, ce permite efectuarea unei investigații cât se poate de exact, atât a anumitor piese din automobil, cât și a tuturor sistemelor lui.

Vă recomandăm să faceți o diagnosticare computerizată a automobilului cel puțin de două ori pe an. Aceasta vă va permite să depistați cauza defecțiunii la timp și să o eliminați la timpul potrivit, economisind bani și timp.

Înscrieți-vă la service

Nume (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data

Subiect

Întreținere tehnică, reparația suspensiei

Reparația suspensiei este foarte importantă, deoarece confortul și siguranța în timpul conducerii depinde direct de suspensie. Luând în considerație faptul că drumurile nu sunt de cea mai bună calitate, nimeni nu poate evita defecțiunile și uzura rapidă a suspensiei, noi vom efectua rapid și calitativ reparația și schimbarea pieselor de suspensie.

Auto-service-ul ”AutoGhera” efectuează întreținerea completă a automobilului dumneavoastră.

ause
DSC_4009
DSC_4084
DSC_4003
DSC_3956
Reglarea axelor 3D

Calitatea reglării axelor de aliniere determină o serie de caracteristici cheie a automobilului, printre care sunt siguranța în timpul conducerii și uzarea cauciucurilor. Dacă aveți nevoie de reglarea la nivel profesional a poziției roților automobilului, adresați-vă la ”AutoGhera”. Specialiștii calificați cu ajutorul unui stand high-tech ”Reglarea axelor 3D” vor regla rapid și impecabil poziția roților. Independent de modelul, marca și kilometrajul automobilului, noi propunem prețuri democratice pentru reglarea unghiurilor roților.

Reglarea unghiului roților sau după cum este numită – reglarea axelor – poate fi necesară în următoarele cazuri: înrăutățirea controlului asupra automobilului, la viteză mare cauciucurile produc un sunet prea puternic, în timpul mișcării pe linie dreaptă automobilul se retrage semnificativ într-o parte, uzarea neuniformă a cauciucurilor ș.a.m.d. Într-un oraș cu trafic dens ca în Chișinău, se recomandă procedura de reglare a roților de cel puțin de două ori pe an. După finisarea procesului de reglare a unghiurilor roților, automobilul dumneavoastră va deveni din nou docil și se va supune oricărei mișcări din mâinile dumneavoastră. Veți putea să micșorați consumul de combustibil și uzarea neuniformă a cauciucurilor.

Diagnosticarea și reparația automobilului

Reparația motorului la stațiile de întreținere tehnică de clasă Premium reprezintă un întreg complex de măsuri, inclusiv utilizarea aparatajului mecanic de înaltă precizie și a echipamentului electronic, utilizarea materialelor și pieselor de la liderii internaționali. Service-ul ”AutoGhera” angajează cele mai bun personal și folosește echipamentul de cea mai înaltă calitate pentru reparația componentelor motorului, la fel și pentru revizia generală a motoarelor.

car-recalls
DSC_3970
Reparația și alimentarea sistemului de aer condiționat
image_04

Noi efectuăm diagnosticarea și reparația de orice dificultate a sistemului de aer condiționat pentru automobile. Alimentarea sistemului de aer condiționat pentru automobil, adăugând uleiurile în conformitate cu volumul recomandat de producători.

Un factor important în asigurarea confortului în salonul automobilului este schimbarea la timp a filtrului salonului/sistemului de aer condiționat.

Țineți minte pentru totdeauna regula: o defecțiune mică neînlăturată la timp, duce la probleme mari după ceva timp.

Întreținerea, diagnosticarea transmisiilor automate și mecanice, reductoarelor-distribuitoare

De asemenea, noi efectuăm diagnosticarea și întreținerea tehnică planificată a cutiilor de viteze.

DSC_4077

Cutia de viteze cu variație continuă este unul dintre cele mai complicate mecanisme din automobil. Specialiștii auto-service-lui ”AutoGhera” pot determina defecțiunea și efectua reparația cutiilor de viteze mecanice sau automate în cel mai scurt timp.

DSC_4067
Reparația demaroarelor și generatoarelor

Auto-service-ul ”AutoGhera” vă va ajuta să efectuați reparația calitativă și rapidă a demarorului sau a generatorului din automobilul dumneavoastră.

Diagnosticarea și reparația generatorului sau a demarorului este efectuată de specialiști calificați cu echipament profesional. Avem disponibile toate piesele pentru toate demaroarele și generatoarele.

Rapid, calitativ, cu garanție și la un preț rațional!!!

Schimbul uleiului
image_02
image_08

Toți știu că schimbul uleiurilor din automobil este necesar, dar din păcate mulți, spunând că sunt ocupați și nu au timp, nu fac acest lucru la timp. Autoservice-ul ”AutoGhera” va efectua rapid și calitativ acest lucru. Avem mereu la dispoziție un mare asortiment de uleiuri și filtre corespunzătoare (pentru uleiuri, aer, combustibil, habitaclu).

zamena-masla copy
Rectificarea discurilor de frână
image_05

Orice automobilist știe că o dată cu trecerea timpului, multe piese din automobil trebuie schimbate, deoarece se uzează din cauza exploatării intensive. Discurile de frână nu sunt o excepție în acest caz, deoarece din cauza presiunii exercitate foarte des în timpul frânării forma lor se poate schimba. În același timp, în ziua de azi există o tehnologie unică, ce permite să nu înlocuiți discul, ci să efectuați o rectificare de precizie înaltă, ceea ce vă permite în mare măsură să economisiți bani și timp. Compania noastră prestează servicii complexe pentru îndeplinirea acestei operați, în care rectificarea discurilor este efectuată rapid și calitativ.

Reglarea farurilor

Cum și în ce direcție luminează farurile depinde de faptul dacă ele sunt corect reglate sau nu. Pentru obținerea eficienții de 100% a farurilor din față este necesară reglarea corectă a farurilor. Farurile neregulate pot nu doar să nu aibă o eficiență de 100%, ci chiar să orbească conducătorii automobilelor de pe contrasens, ceea ce este inadmisibil. Din acest motiv vă recomandăm să efectuați reglarea farurilor imediat după instalarea unei lămpi noi. Specialiștii calificați cu ajutorul echipamentului modern vor îndeplini reglarea farurilor rapid și impecabil.

Reparația casetei de direcție și a pompelor hidraulice

Caseta de direcție – o piesă exclusiv de importantă în automobil. Anume ea conectează volanul cu roțile și asigură funcționarea lor, ca răspuns la mișcarea volanului.

Importanța acestei piese este imposibil de supraapreciat. Siguranța conducătorului și a pasagerilor, precum și a ”vecinilor de pe șosea” depinde de exactitatea cu care reacționează automobilul la mișcarea volanului.

  • Auziți un zgomot din mecanismul de rulare a automobilului? Probabil e din cauza casetei de susținere.
  • Ați auzit un zgomot când ați rotit volanul în dreapta sau în stânga? Evident că problema e în pompa de servodirecție, ceea ce înseamnă că ar trebui să verificați nivelul lichidului în sistemul pompei pentru a fi sigur dacă actuatorul hidraulic are vreo scurgere.
  • Ați depistat o scurgere de ulei din actuatorul hidraulic? Străduiți-vă să nu folosiți automobilul pentru a nu deteriora pompa de servodirecție.

 

Autoservice-ul ”AutoGhera” prestează o gamă completă de servicii necesare pentru menținerea în funcțiune a casetei de susținere și sistemelor directoare în ansamblu. În dependență de tipul și volumul deteriorărilor depistate, noi efectuăm reparația, restabilirea sau înlocuirea mecanismului.

Servicii de evacuator
image_
13s6evak
slide-1

Nimeni nu poate evita lucrurile neașteptate, care se întâmplă pe drumuri. Defecțiunile, roțile explodate, accidentele sau pur și simplu golirea rezervorului de combustibil sunt doar unele motive care nu permit automobilului să-și continue mișcarea de sine stătătoare. În astfel de cazuri, unica soluție este chemare unui evacuator în Chișinău.