REPARATIE AUTO

 282

MOTOR

MOTOR

Motorul este cea mai importantă parte a unei mașini. Are nevoie de o monitorizare atentă regulată, deoarece în cazul unor defecțiuni grave, reparațiile complexe nu pot fi evitate.

Reparația motoarelor auto este una dintre cele mai importante activități ale unui service auto. Efectuam diagnosticare si toate tipurile de reparatii motoare cu ardere interna.

Specialistii statiilor de service recomanda sa nu intarziati contactarea unui service auto in cazul chiar si a celei mai mici suspiciuni de probleme in functionarea motorului. Acest lucru vă va ajuta să economisiți timp și bani.

SUSPENSIE

SUSPENSIE

Suspensia, împreună cu motorul și caroseria, este una dintre cele mai importante componente ale mașinii, a cărei funcționalitate este direct responsabilă pentru siguranța șoferului și a mașinii sale în timpul conducerii. De aceea, are nevoie de o monitorizare atentă și reparații în timp util.
Sarcina suspensiei este de a asigura o mișcare confortabilă pe mașină. Acest lucru se datorează faptului că suspensia amortizează forța de impact, care este transmisă corpului din cauza coliziunilor cu denivelările de pe carosabil.
Verificările regulate ale suspensiei sunt o garanție a siguranței dumneavoastră și a unei șederi confortabile în mașină, așa că întreținerea nu trebuie neglijată. Diagnosticarea și inspecția tehnică a mașinii vă permit să identificați și să eliminați problemele în funcționarea suspensiei sau în componentele acesteia: pârghii, tije, arcuri.
Nu peste tot drumurile din țara noastră sunt un motiv de mândrie. Iar când se deplasează de-a lungul lor, suspensia este cea care suferă în primul rând. Mai mult, defecțiunile șasiului pot apărea atât imediat, de exemplu, la lovirea unei gropi, cât și într-o manieră întârziată. De aceea, specialiștii de service auto recomandă efectuarea unei inspecții și diagnosticări regulate a șasiului mașinii.
Putem furniza piese de schimb originale, precum și analogii lor de înaltă calitate, necesare pentru repararea suspensiei și a întregului șasiu din depozitul propriu, care se află pe teritoriul service-ului auto.
Avem încredere în calitatea muncii noastre și a pieselor pe care le folosim. De aceea oferim garanție pentru toate tipurile de lucrări până la 6 luni, iar pentru piesele de schimb până la doi ani.

CUTIA DE VITEZE

CUTIA DE VITEZE

Cutia de viteze este o parte integrantă a mașinii, în cazul unei defecțiuni a cărei mașină poate nici măcar să nu se miște.
Există mai multe tipuri de cutii de viteze: manuale, semiautomate, automate, robot sau tiptronic și CVT. În Rusia, cele mai comune sunt transmisiile mecanice și automate.
Pentru o transmisie manuală, cele mai tipice defecțiuni sunt: ​​scurgerea de ulei, incapacitatea de a cupla una dintre trepte (sau toate), decuplarea spontană a treptei. Astfel de probleme pot apărea din cauza uzurii lagărelor, arborilor, angrenajelor, din cauza pierderii etanșeității garniturilor de ulei. Defecțiunile sunt de obicei asociate cu uzura normală, utilizarea materialelor de proastă calitate, întreținerea defectuoasă sau stilul de condus agresiv.
O transmisie automată este considerată un sistem fiabil, cu toate acestea, poate înceta să funcționeze corespunzător din următoarele motive: un stil de condus sportiv sau agresiv, o supraîncălzire sistematică a cutiei de viteze, conducere într-o cutie rece pe vreme rece și o încălcare a regulilor obișnuite. întreținere.
Chiar și cele mai fiabile componente și ansambluri auto au nevoie de întreținere și reparații regulate.
Repararea cutiei de viteze este o procedură destul de complicată, mai ales când vine vorba de mașini cu kilometraj mare. Mecanicii de service auto au o experiență considerabilă în diagnosticarea și repararea transmisiilor atât manuale, cât și automate.
Apreciem timpul și banii clienților noștri, prin urmare efectuăm toate lucrările de reparații în mod responsabil, iar ca înlocuitor oferim doar piese originale sau omologii lor de înaltă calitate.

SISTEM DE FRANARE

SISTEM DE FRANARE

Dacă sunteți proprietar de mașină, atunci cu siguranță înțelegeți importanța stării corecte a sistemului de frânare, care este cheia siguranței pasagerilor, șoferului și tuturor utilizatorilor drumului.
Service-ul auto acordă o atenție deosebită întreținerii și reparării tuturor elementelor sistemului de frânare al mașinii. Executăm înlocuirea lichidului de frână, plăcuțele de frână, întoarcerea și înlocuirea discurilor de frână, precum și înlocuirea cilindrului de frână.
Specialiștii din stațiile de service vă atrag atenția asupra faptului că verificările și diagnosticele regulate ale sistemului de frânare reduc probabilitatea unei defecțiuni bruște. Serviciul nostru este o stație de service auto cu profil larg. Prin urmare, cu noi puteți obține nu numai repararea și întreținerea de înaltă calitate a mașinii, ci și diagnosticarea acesteia. Mecanicii vor verifica cu atenție toate elementele și componentele sistemului de frânare, vă vor furniza un raport detaliat cu privire la rezultatele inspecției și, dacă este necesar, vă vor oferi să vă reparați mașina cu precizie chirurgicală.
Service auto își asumă responsabilitatea nu numai pentru reparații de înaltă calitate și la timp, cu o garanție de până la 6 luni; Încercăm să reducem la minimum timpul de așteptare pentru consumabile și piese de schimb. Pentru a face acest lucru, oferim piese de schimb de marcă și omologii lor de înaltă calitate cu o garanție de până la doi ani din propriul depozit situat pe teritoriul unui service auto.

DIRECȚIE

DIRECȚIE

Aproape toate mașinile moderne sunt conduse de un mecanism numit cremalieră de direcție. Acesta este un ansamblu auto care vă permite să întoarceți roțile spre dreapta sau spre stânga, în funcție de rotirea volanului.
Mecanicii de service auto recomandă să acordați atenție următoarelor semne care pot semnala o defecțiune iminentă a cremalierei de direcție:
- S-a auzit o lovitură chiar și la mici denivelări, care dispare atunci când volanul este „transferat” în poziția extremă.
- Pierderea puterii la rotirea volanului.
- Rotirea arbitrară a volanului.
- Volanul nu mai revine la poziția inițială după întoarcere.
- Scurgeri de lichid din servodirectie, aparitia petelor de ulei pe antere.
- Sensibilitate crescută la direcție.
Angajații service-ului auto au o experiență considerabilă în diagnosticarea defecțiunilor sistemului de direcție ale diferitelor mașini și în eliminarea acestor defecțiuni. În plus, dacă este necesar, suntem gata să furnizăm piese de schimb de marcă, precum și omologii lor de înaltă calitate din propriul nostru depozit, care se află pe teritoriul unui service auto. Toate piesele de schimb achiziționate într-un service auto sunt acoperite de o garanție de până la 2 ani.
Stația de service oferă clientului opțiuni profitabile și optime de rezolvare a problemelor cu o mașină, motiv pentru care suntem încrezători în calitatea lucrărilor efectuate. De aceea oferim o garanție pentru toate lucrările de service auto până la 6 luni.

AMBREIAJ

AMBREIAJ

Ambreiajul unei mașini este una dintre componentele principale ale transmisiei. Acesta este cel care preia tot impactul principal la schimbarea vitezelor, protejează mașina de suprasarcini și atenuează vibrațiile. Defecțiunile în funcționarea ambreiajului, de regulă, se fac simțite prin decuplare incompletă (se spune că ambreiajul „conduce”), cuplare incompletă (ambreiajul „alunecă”), smucituri de lucru, vibrații când ambreiajul este cuplat sau zgomot când este oprit.
Există multe motive pentru defecțiunea ambreiajului sau a elementelor sale, dar pentru a face un diagnostic precis, este necesar să se efectueze o examinare și un diagnostic amănunțit.
Defecțiunile în funcționarea ambreiajului, de regulă, se fac simțite prin decuplare incompletă (se spune că ambreiajul „conduce”), cuplare incompletă (ambreiajul „alunecă”), smucituri de lucru, vibrații când ambreiajul este cuplat sau zgomot când este oprit.
Există multe motive pentru defecțiunea ambreiajului sau a elementelor sale, dar pentru a face un diagnostic precis, este necesar să se efectueze o examinare și un diagnostic amănunțit.

SISTEM DE RĂCIRE

SISTEM DE RĂCIRE

Aerul condiționat într-o mașină nu este un lux, ci mai degrabă o necesitate. La urma urmei, o mașină într-o zi fierbinte se încălzește suplimentar datorită funcționării motorului. Și a fi într-un blocaj de trafic într-o zi fierbinte de vară cu un aer condiționat nefuncțional este complet asemănător cu tortura medievală. De aceea, specialiștii service-ului auto vă atrag atenția asupra faptului că întreținerea intempestivă a aparatului de aer condiționat poate duce la reparații costisitoare.
Un semn clar al unei defecțiuni a aparatului de aer condiționat este funcționarea ineficientă și zgomotul crescut în timpul funcționării sistemului de aer condiționat. Evaporatorul, filtrul uscator, ventilatorul, condensatorul se pot defecta sau contactele și conexiunile componentelor electrice ale sistemului de comandă pot fi deteriorate. În orice caz, este necesară o diagnoză atentă a întregului sistem de aer condiționat.
Chiar și cu o ușoară deteriorare a funcționării aparatului de aer condiționat al mașinii, vă recomandăm să treceți la o diagnosticare auto. Mecanicii de service auto au o experiență considerabilă în diagnosticarea problemelor și repararea aparatelor de aer condiționat auto. De aceea oferim o garanție de până la 6 luni pentru toate tipurile de lucrări.

SISTEM DE EVACUARE

SISTEM DE EVACUARE

Sistem de evacuare

Majoritatea proprietarilor de mașini, de regulă, monitorizează îndeaproape funcționarea corectă a motorului, frânei, sistemului de răcire și suspensiei mașinii, pierzând din vedere o astfel de componentă auto precum sistemul de evacuare. Între timp, acesta este un element important care este responsabil pentru factori precum: reducerea toxicității de evacuare; reducerea vizibilă a nivelului de zgomot; protecția cabinei împotriva pătrunderii produselor de ardere a combustibilului în ea. Aceste caracteristici ale sistemului de evacuare al mașinii vă fac șederea în mașină plăcută și confortabilă.
De aceea nu trebuie să ignorați eventualele probleme în funcționarea sistemului de evacuare. Mecanicii de service auto recomandă să acorde atenție principalelor semne ale unei defecțiuni: sunetul caracteristic al gazelor de evacuare, mirosul neplăcut de benzină sau motorină în cabină și apariția pictogramei „Verifica” pe tabloul de bord al mașinii.
Service-ul auto efectuează o diagnoză completă a sistemului de evacuare, efectuează lucrări de reparații pentru a înlocui sau reface toba de eșapament și piesele individuale ale sistemului de evacuare. Toate lucrările necesare sunt convenite în prealabil cu proprietarul mașinii și sunt efectuate cu acuratețe, eficiență și în intervalul de timp convenit.