ÎNLOCUIREA FILTRULUI

 162
ÎNLOCUIREA FILTRULUI

Există multe componente în mașină care necesită nu numai o atenție deosebită, ci și înlocuire regulată. Filtrele sunt unul dintre astfel de consumabile. Designul mașinii prevede patru filtre, fiecare își îndeplinește sarcina.
Filtrul de aer este conceput pentru a proteja motorul de înfundare. Curăță aerul care intră în camera de ardere a motorului de praf, funingine și particule mici. Înlocuirea filtrului de aer asigură funcționarea normală a motorului și vă permite să creșteți durata de viață a acestuia.
Filtrul de ulei este conceput pentru a îndepărta murdăria și așchiile din uleiul de motor. Refuzul înlocuirii filtrului de ulei poate duce la faptul că elementul înfundat va împiedica curgerea amestecului de motor către elementele motorului și va exista riscul de înfometare de ulei a motorului cu ardere internă. Acest lucru poate duce la o reducere a duratei de viață a motorului.
Al treilea este filtrul de combustibil. Conceput pentru a purifica combustibilul de impuritățile care ajung acolo în timpul depozitării și transportului la o benzinărie.
Filtrul de aer este cel mai adesea o piesă opțională și multe mașini mai vechi nu au. Acest filtru este necesar pentru a filtra aerul care pătrunde în interiorul mașinii din stradă.
Specialiștii de service auto recomandă înlocuirea la timp a filtrelor auto în timpul întreținerii. După o examinare amănunțită și o diagnosticare a mașinii, consultantul principal vă va spune despre starea unităților și a consumabilelor mașinii. Datorită faptului că în propriul depozit, situat pe teritoriul unui service auto, există majoritatea pieselor populare, atât originale, cât și omologii lor de înaltă calitate, comandantul va selecta piese de schimb și uleiuri care sunt potrivite pentru mașina dvs. . Acest lucru poate reduce semnificativ timpul și costul întreținerii mașinii dumneavoastră.