De ce noi?

”AutoGhera” – un service auto din Chișinău, care din 2006 oferă servicii de diagnosticare, întreținere tehnică și reparația automobilelor de orice marcă. Personalul specialiștilor de calificare înaltă, echipamentele și instrumentele moderne de care dispunem, magazinul propriu de piese auto cu un larg asortiment în depozit – aceștia sunt factorii, care garantează calitatea înaltă și termenii minimi a lucrărilor efectuate.

Tipurile de bază a serviciilor: Diagnosticare computerizată, reglarea axelor, schimbul de uleiuri, diagnosticarea și reparația suspensiei, motorului, transmisiilor cu variație continuă, alimentarea și reparația sistemelor de aer condiționat, servicii de evacuator, vânzarea pieselor de schimb și uleiurilor pentru diferite tipuri de automobile.

Oferim garanție pentru piesele de schimb și reduceri pentru clienții fideli în mărime de 5-15%.

Noi prețuim fiecare client!

ause
SERVICII PENTRU AUTOMOBILE

Vă propunem cel mai bun service de întreținere și reparație a automobilului dumneavoastră.

Suntem acreditați pentru întreținerea și reparația următoarelor mărci:

SERVICII
Fapte și recenzii despre service-ul nostru
  • La momentul când m-am adresat la service, mereu aveam probleme cu mașina. Aș vrea să accentuez amabilitatea personalului și atenția la dorințele noastre. Continuăm colaborarea. Mulțumesc! Doresc succese și realizarea celor mai curajoase inițiative acestui colectiv tânăr, ambițios și simpatic.

    Sergiu Aramă
Mărci
În magazinul nostru puteți cumpăra piese de schimb de la mărci internaționale pentru diferite mărci de automobile.